Zilele "Carmen Sylva" 2002

Home
Dezvoltare web
Proiecte
 
Albume
Resurse

Speech contest "Making a difference"

Pe data de 24.05.2002 in cadrul manifestarii Zilelor Carmen Sylva, la liceul din Eforie Sud, am participat la concursul de speech-uri. Dupa o scurta plimbare prin liceu am descoperit multe lucruri interesante si liceul ni s-a parut foarte frumos.
In scurt timp am aflat ca la concurs vor fi 7 participanti, care au fost intr-adevar foarte buni. Dupa ce fiecare si-a rostit speech-ul in fata clasei au avut loc deliberarile juriului. In tot acest timp ne cuprinsese o mare emotie de care am scapat abia cand am aflat cine se afla pe cele 3 locuri premiate.
Juriul format din cei 4 membri: Nathan King, Alison McCoy, Camelia Bebu si o alta reprezentanta a Corpului Pacii venita din California, au decis ca si noi sa fim printre cele premiate.
Dupa ore intregi de munca cu profesoara noastra Terri Chun, se pare ca meritele noastre au fost recunoscute si acolo. Pe locul I s-a aflat o eleva foarte buna si talentata din Eforie Sud, iar urmatoarele locuri au fost ocupate de noi. Locul al II-lea Voiculescu Raluca si locul al III-lea Olteanu Alina.
A fost intr-adevar o surpriza foarte placuta la care nu ne asteptam, si ne bucuram ca ni s-a oferit increderea si sansa de a fi ascultate. Nathan s-a purtat foarte frumos cu noi si ne-a facut sa mai scapam de emotii. Nu vom uita niciodata aceasta zi!

Voiculescu Raluca si Olteanu Alina

 
 

Home | Dezvoltare web | Albume | Resurse
Last update April 2002 | Pentru mai multe informatii dat clic aici