Home

Prezentarea proiectului

Inscrierea scolilor in proiectul Spring Day 2006

Scoli europene inscrise in proiect

Scoli din Romania inscrise in proiect

Buletine informative

Noutati

Chat-uri

Intrebari frecvente

Site-uri nationale

Link-uri utile

Resurse

Contact

Stimati colegi

Acestea sunt informatii importante!

1. S-a prelungit termenul de postare a rapoartelor pina pe 20 mai. Azi am terminat de verificat si validat rapoartele inscrise in limba romana si in limba engleza de colegii nostri.Puteti sa le vizualizati dand clic pe drapelul Romaniei de pe portalul www.springday2006.org Daca nu le gasiti dupa numele scolii, cautati-le dupa titlu! La acest moment sunt in jur de 1200 de rapoarte, asa ca aveti rabdare pina va gasiti!

2. "Propunerea mea pentru Europa"- s-a trecut la cea de-a doua runda de votare. Ca sa votati, dati clic pe "My proposal for Europe-second round voting" de pe www.springday2006.org Daca doriti sa cititi in intregime propunerile, dati clic pe titlul albastru al acestora. Cand va hotarati ce anume doriti sa votati dati clic pe butonul gri pe care scrie "vote for". Va trebui sa va loginati cu numele de utilizator si parola cu care v-ati inscris la inceput. Daca ati uitat parola, urmati procedurile pe care vi le-am indicat mai demult pe pagina romaneasca la sectiunea "intrebari si raspunsuri". Acum este permis un singur vot/scoala.
Castigatorii vor beneficia de premiul oferit de European Schoolnet. Succes!

Florina Serbu-Consultant pedagogic Spring Day
Director Scoala Eforie Nord

Sorry, your browser doesn't support Java(tm).

Stimati colegi,
si in acest an scolile din Romania au participat cu entuziasm la Proiectul Spring Day. Din 7501 scoli inscrise in proiect, 2211 au fost din Romania, iar 1325 de rapoarte finale au fost postate pe site-ul european, ceea ce ne situeaza pe primul loc si spune multe despre interesul fata de Uniunea Europeana manifestat de profesorii si elevii romani. Felicitari tuturor celor care s-au implicat, profesori si elevi, si care au asigurat prin efortul lor succesul proiectului.

In 2007 Spring Day va continua, sub deviza "50 de ani impreuna" si va marca a 50-a aniversare a semnarii Tratatului de la Roma. Veti primi informatii utile despre noul proiect incepand cu toamna 2006.
Pana atunci va doresc un sfarsit de an cu examene de succes si o vara cu odihna binemeritata!

Cu stima,
Florina Serbu-Consultant pedagogic Spring Day
Director Scoala Eforie Nord

Diplomele Spring Day 2006

Diplomele Spring Day sunt disponibile online.
Dati clic pe "Download your certificate!" de pe portalul www.springday2006.org tastati numele de utilizator si parola cu care v-ati inregistrat la inceput, cand ati inscris scoala.
Pentru a le vedea aveti nevoie de programul Adobe Acrobat. In cazul in care nu il aveti pe calculatoarele dumneavoastra, il puteti descarca de pe pagina Adobe catre care aveti link din site-ul oficial Spring day.
Daca aveti deja Adobe Acrobat pe calculator alegeti optiunea "Problem while downloading? Please click here to use the manual download link."
Dupa ce se descarca diploma o puteti printa si scrie numele scolii pe ea. deocamdata nu am gasit o solutie pentru a edita numele scolii, iar cei de la European Schoolnet mi-au zis ca nici nu a fost conceputa in acest sens, asa ca trebuie sa il scriem de mana.
Succes,

Florina Serbu-Consultant pedagogic Spring Day

Director Scoala Eforie Nord

   
Activitati Spring Day 2006

Ce puteti organiza pentru Spring Day 2006?

Invata si dezbate

Decide pentru Europa

Impreuna in Lume

Invitati ai scolilor

 
  Scoli europene inscrise in proiect: 7501
Scoli din Romania inscrise in proiect 2211